Kalender - Bramminginfo

Gå til indhold

Kalender


For de fleste af lokationerne (med åbningstider) der ses på det interaktive kort, er der tilknyttet en kalender.

Kalenderen er et værktøj til at danne sig et overblik over hvilke steder med åbningstider, der har åbent på det tidspunkt man har tænkt sig at besøge stedet.

Man kan på kortet klikke for at vælge centrum, og i kortets "Control" kan man angive en radius. Man vil så se de lokationer der ligger indenfor den givne radius.
Dette er en nem måde at udforske hvilke lokationer der ligger indenfor det sted man påtænker at besøge. Hvis man så i kortets "List view" hvor de enkelte "aktive" lokationer listes, klikker på knappen "Calendar" der ses i det blå bånd øverst, vil der så åbnes en kalender for de steder der har åbningstider angivet. Man kan "scrolle" i kalenderen.

Herved vil man se om en lokation har åbent på den aktuelle dag. Hvis en lokation ikke har åbent denne dag kan man scrolle i kalenderen og se hvilke dage der så er åbent. Ligeledes hvis turen man planlægger er nogle dage frem i tiden, kan man scrolle frem til denne dag.
Det er rent ud sagt "træls" at stå ved en lukket dør.

MEN når turen er planlagt bør man via lokationens hjemmeside tjekke at åbningstider er korrekte og om der skulle være restriktioner for besøget.

Alle kalenderregistreringer er lavet efter de enkelte lokationers angivelser om åbningstider.
Der kan være fejl i registreringerne. Selvom kalenderen er tjekket, kan der være omstændigheder for en lokation der har gjort at nogle åbningstider er ændret.
Tilbage til indhold