Billeder - Bramminginfo

Gå til indhold

Billeder

Billeder

Her er det billeder fra lokationerne der er det primære.
Her er samlet billeder fra Bramming og steder der kan nås fra Bramming på under 30 minutter. Enkelte steder er medtaget hvor transporttiden er lidt længere, men hvor stedet gør de ekstra minutter turen værd. Se information om brugen af albums under billederne.
Mange billeder fra lokationerne Der en del smukke billeder
Med tiden kommer der flere.
De fleste billeder er geotagged For flere albums er der mulighed for at se billederne på et interaktivt kort.
Billedet herover er ikke fra Bramming - det er langt fra Bramming. Men også i Bramming og omegn er der smukke områder.
Se blot på billederne i albummet herunder.
Billederne er ikke behandlet - de er kun resampled for en bedre performance. Billederne er ikke beskåret og der er ikke korrigeret for blåstik, styrtende linier eller lignende. De fleste billeder er geotagget. Dette kan ses ved et lille M-ikon der vises når man bladrer igennem billederne. Ved klik på ikonet, vil GPS positionen vises på Google Maps. Med tiden vil nogle af billederne blive udskiftet så der er billeder fra forskellige årstider og eventuelt forskellige tidspunkter på dagen. En solopgang/solnedgang ser jo altid godt ud. Brug dette link for at se billeder i en mobilvenlig udgave.

Når et slideshow er startet, kan der pauseres ved brug af mellemrumstasten - der fremkommer så samtidig en menu. I menuen er der mulighed for at vælge album (oversigt over billeder ) og slideshow. Desuden kan der være vist et (M) eller et (i) - M betyder at billedet er geotagget og ved klik på M vil Google maps åbnes på billedets position. Vises et (i) betyder det at der er en beskrivende tekst til billedet. Ved klik på (i)n vil en tekstboks åbnes.

I albumoversigten kan der navigeres ved klik på album-billederne og ved hjælp af brødkrumme menuen i overskriften. I nogle album-tekster er der links til kort hvor stedet vises og der kan være links til en uddybende beskrivelse af stedet.
Tilbage til indhold